torsdag 21. august 2008

Idag har jeg vært på tur med Kamilla gullet mitt (fornøyd nå kjære?)..
Fototurer med Kamilla er koooselig..!! Jeg er nemlig litt forelsket i kameraet hennes.
Også får dere se for en flott by Oslo er i solen da..!





Sett noe søtere?

36 kommentarer:

Sara sa...

Koslig :D

KamillaK sa...

FORNØYD! Og selvsagt har ingen sett noe søtere. Tur igjen. SnArEsT lizzzzzm.

victoria sa...

Looking good , you two .
SERR , Kamilla , harru kjøpt deg Louis - bÆg ? Æsjameiii !

Anonym sa...

dere er søtiser! oslo i solen - ingenting slår det. synd regent tok over idag

KamillaK sa...

Oi, skrivefeil i alle kommentarene her. Herregud.

Camilla Didriksen sa...

Nei, dere er supersøte :D

KamillaK sa...

Lene kommer til å skrive her snart...

KamillaK sa...

jeg er helt sikker

Anonym sa...

Karoline, jeg elsker deg! <3

KamillaK sa...

Det var det jeg sa!!!!
Lene, går det bra eller?

Anonym sa...

Og Kamilla da. <3

Og a1! Hahaha... Men skjer a, Kamilla?

Anonym sa...

Alt bra, Kamilla! Nyter livet.

KamillaK sa...

<3Lene<3

Jeg prøver å spise nabohunden sin bæsj. Der a?

Anonym sa...

Digg da. Jeg titter på den nakne nabomannen. Digg han ass... <3

Ellers a? Klipt gressløk i dag eller?

KamillaK sa...

Du vet, den daglige mengden. Har ikke tatt hele bunten. Har du?
Liker du best grønne blader eller blå gjerder, Lene?

Anonym sa...

Jeg har tatt hele bunten i dag. Gressløk til kvelds her altså!

Vel, du veit jeg har intense følelser for grønne blader, men når det kommer til blå gjerder tar følelsene overhånd. Jeg føler en liten gulpeklump av glede komme ut gjennom nesen og jeg får stivkrampe i venstre tarmslyng. Har du hatt tarmslyng i det siste da, Kamilla?

KamillaK sa...

Sorry sent svar, jeg møtte løpe ned til veien med den rosévinsflaska til søsteren min.

Jeg kan ikke si jeg ser det på samme måte som deg, Lene. Jeg er allergisk mot grønne blader som du sikkert vet, men jeg har fått en greie for brune puter som gjør at tarmslyngen faktisk har dempet seg. Har ikke hatt det på nesten en uke! Jeg spiste forresten en lilla agurk i går, tror du det var mugg eller er det sunt at den er sånn?

Anonym sa...

Jeg tror det er grønnjævlig og heseblesende blåmugg, leste om det i "Mugg og bugg"-tidsskriften her en aften. Jeg tror indre luftveisplager også kan føre til lilla agurk, jeg har opplevd en med Jahn Teigen på her i forrige uke... Virkelig vakkert og lite medgjørelig, men også blust av fett. Hva syns du om den saken?

KamillaK sa...

Jeg synes du setter saken i et hjørne der jeg ikke helt vet hvordan jeg skal arbeide meg videre. På en side er det jo anerkjennende å si at man er den blå fugl, men jeg vil tro du anser deg selv som et dovendyr av dimensjoner. Har jeg rett?

Anonym sa...

Jeg har ofte blitt beskrevet som en faretruende og lettstelt rev, men når du sier dovendyr, skjønner jeg din konklusjon til de grader. Innfallsvinkelen din er glohet og frisk, jeg beundrer din godhet og varme. Hvordan syns du en uortodoks lammekotelett skal være?

KamillaK sa...

Første jeg kommer på er at den bør være fritert i en bringebærsaus med et hint av russisk kaviar og basilikum. Selvsagt må det være en klassisk oksefritert potetstuing til, med kokt skinke ved siden av. Liker du stemorsblomster, Lene, eller synes du de er for kontroversielle for dagens lukkede samfunn?

Anonym sa...

Jeg syns de er så alt for meget kontroversielle. Bladene minner meg mest om en avdanka ræv, og lukten er som en gammal mørbanka sinnatagg. Sånn bortsett fra det er det en eventrylig og heseblesende opplevelse både for mor og barn. Ikke sant? Hvordan er din oppfattelse av nissemors åttesiffrede sum av årlige utgifter til grøt og annen julesnacks av større eller mindre betydning?

KamillaK sa...

På ett sett ser jeg på hele nissemor som et umusikalsk, bleikfeit krapyl, men ser jeg forbi det mener jeg at summen viser til en griskhet av dimensjoner. Er hun paralysert av en hoffnarr? Har hun tenkt på froskene som lever mutters alene i dammer rundt om kring i landet?

Anonym sa...

Jeg tror hun helt har glemt de oppsvulma froskene som dasker rundt som en oppblåst biff. Men jeg lurer på om hoffnarren har blitt mørbanka av en sinnsforvirra indre magesår i venstre buk? Hvordan kan slike hendelser oppstå, eventuelt hvordan får man fjernet indre blødninger fra venstre øyelokk? DET min kjære Kamilla, spør jeg deg om.

KamillaK sa...

Med det spørsmålet må jeg få åpne med en historie fra min barndom. Jeg satt på en trapp og spiste is uten å søle. Skjønner? Vel, med den historien kan jeg svare på ethvert spørsmål, kjære deg. Direkte vil jeg si at indre blødninger fra øyelokket utelukkende kan fjernes ved hjelp av sjokoladesaus og nudler. Kok i femten minutter og smør litt på haken.
Hvordan har det seg, Lene, at en så stor prosentdel av verdens befolkning lever under sengekanten og politikerne velger å sette avisproduksjon i fokus?

Anonym sa...

Det at flesteparten av verdens befolkning lever under sengekanten kan ha med å gjøre at vi lever i en verden full av avdanka boybandstjerner fra visse boyband som har en bokstav og et tall i bandnavnet. De kan oppsvulme store deler av ytterveggen, som også gjør at politikerne velger å sette store avisproduksjoner i fokus for å fjerne muggsopp. Denne diskusjonen har KRF holdt på med i mange år, og den eneste konklusjonen er at mindre og mindre av barnene som vokser opp får pupp. Enig eller ikke?

KamillaK sa...

Jeg kunne ikke vært mer enig. Du trekker frem et poeng(om boyband) som er fortrengt av de store verdenslederne. Jeg har et intenst ønske om at noen vil sette produksjonen av gratinerte breiflabber under kontroll, men tror du egentlig det vil skje nå som fartsgrodde snegler vokser ut av dørene til ethvert vennepar?

Karoline er i Drammen nå. Hun skal ta toget hjem, og mener at jeg er full. Freak.

Anonym sa...

Jeg tror farstgrodde snegler kan ha en stor innvirkning på vingårdene rundt om i Frankrikene og omegn. Lite tyder på at breiflabber er under kontroll og lite skjønner jeg av syklende elefanter fra oppsiktsvekkende lite pene hjem. Hvordan ser du på tilstanden til de åtteogførti klamme klemmene fra en flodhest til en gammal munk?

KamillaK sa...

Jeg er usikker på om munker faktisk bryr seg om klemmene er klamme eller det minste ubehagelige. Med det sagt mistenker jeg at flodhesten ikke setter det å være klam i søkelyset. Den er mer opptatt av å bli sett på som en bedrøvelig og datomerket landbruksveteran. Skal vi kanskje gi oss nå?;D

Anonym sa...

Ja, begynner å gå tom altså... :-P Karoline, håper du ikke blir sur... Hihihihi! ;-) Vi er IKKE fulle da... :-S

KamillaK sa...

HAHA. HAHA. HAHA. HAHA. Lene, nå må vi snakke på MSN for jeg er sulten og du må hjelpe meg med å finne en rett jeg kan lage på kort tid.

Anonym sa...

Okeeeeiiii! Greit det, kjære deg. Siden jeg elsker deg så masse lizzzzom. Yo yo...

Anne-marte sa...

fint vær ja...mhm, noen som har det ja:p

Anonym sa...

Såå mange snakker om den smoothie greia i den grønne koppen!! JEG VIL OGSÅ SMAKE!!! :)

Monika sa...

fine bilder:) og nydelig header<3

Lene sa...

Søte bilder av deg og Kamilla. :-) Dere er så gode begge to! <3